УМТ

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі у міжнародній онлайн-конференції EuroNanoForum 2021, яка відбудеться з 5 по 6 травня 2021 року. (https://euronanoforum2021.eu/)

На конференції EuroNanoForum 2021 буде розглянуто роль технологій та галузей, що підтримують нано, у перетворенні на процвітання ЄС. Особливу увагу буде приділено можливостям, які пропонує наступна Рамкова програма ЄС; Горизонт Європа.

Захід об’єднає експертів з різних секторів для визначення варіантів політики та пріоритетів. На додаток до обміну думками про технічні, промислові та соціальні проблеми, будуть обговорені погляди та ідеї щодо ролі нанотехнологій та передових матеріалів щодо відновлення ЄС. Будуть розглянуті різні рішення для стимулювання економіки за допомогою чистих технологій, висвітлено їх переваги та практичні виклики, що стосуються безпеки, охорони здоров’я та навколишнього середовища, а також етичних та соціальних проблем.

Програму заходу можна знайти за посиланням: 
https://euronanoforum2021.eu/programme/

Для участі необхідна реєстрація. Реєстрація є безкоштовною. Реєстрацію можна здійснити за посиланням

Visitor Registration

Безкоштовна реєстрація дозволяє відвідування всіх віртуальних конференцій, пленарних засідань та паралельних сесій (5 і 6 травня 2021 р.) у режимі  on-line,а також подій 4 травня 2021 р.